info@rumohus.se
Jennygatan 6 i Ystad
Instagram Feed
Search
För utställarna – Rum&Hus
fade
1989
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-1989,eltd-core-1.0,averly-ver-1.0,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

För utställarna

Välkommen som utställare på Rum&Hus 2017
nedan finner du praktisk info och kontaktuppgifter
Information
Belysning

Klämspotar ingår i alla montrar.

Eluttag

Förgreningsdosa med 3 uttag ingår i alla montrar

Emballage och avfall

Utställare ombedes att själv städa sin monter från grovavfall. Mässan tillhandahåller sopsäckar.

Entrébiljetter

I monterhyran ingår fem biljetter att använda för att bjuda in kunder, återförsäljare, samarbetspartners, grossister och andra till er monter. Använd dem gärna i kampanjer, tävlingar m.m. för att öka besöksfrekvensen. Utställare kan dessutom beställa biljetter i samband med bokning av montern för ordinarie pris 100 kr/biljett.

Nytt för 2017 är att entrébiljetten gäller för inträde båda dagarna vilket ger besökarna möjlighet att gå hem och fundera över vad de sett och upplevt och komma tillbaka på söndagen utan att betala ny entrébiljett.

Försäkring

Ansvarsförsäkring gäller i lokalen. Utställare ansvarar själv för att innehållet i monter och egen personal är försäkrade.

Golv

Hallen: svart/grå montermatta

Tältet: golv

In- och utflyttning

Fredagen den 21/4 kl. 17.00 – 20.00 och lördagen 22/4 kl. 7.00-9.00 har utställare tillgång till sin monter för iordningställande. In- och utlastning sker från baksidan av hallen, infart via Tobaksgatan, en liten väg in mellan parkeringshuset och Ystad Revision. OBS! Parkera ej på detta område! Lasta av och kör undan bilen, det är många som ska komma fram.

Monterpriser

I hall:

5 kvm 2×2,5 m inkl. liten annons i mässguide, 5250 kr exkl. moms*

12 kvm 3×4 m inkl. liten annons i mässguide, 11200 kr exkl. moms*

I tält:

700 kr exkl. moms/kvm + kostnad för annons i mässguide**

Designstråket:

1500 kr exkl. moms (bord 120×60 cm + hyllsektion)

Utomhus:

400 kr exkl. moms/kvm +kostnad för annons i mässguide**

*Annons kan väljas bort mot kostnadsavdrag. Liten annons kan även bytas mot större annons mot kostnadstillägg.

**Kontakta bokningsansvarig för prislista

Monterväggar

I alla montrar i hallen ingår vita monterväggar. I tältet ingår monterväggar vid behov. Uppsättning av skyltmaterial får endast ske med tejp, häftstift, små spik el. likn. Önskar utställaren montera tyngre material, kontakta monteransvarig. Om skador uppkommer på montervägg blir utställaren ersättningsskyldig för detta.

Mässguide

I samarbete med Ystads Allehanda kommer en Mässguide tas fram. För annonsering i denna se separat information om annonsering.

Möbler

Montern hyrs omöblerad. Önskas ståbord, stolar eller annat finns detta att hyra separat. Detta bokas i samband med att montern bokas till bokningsansvarig. Vid frågor kontakta möbelansvarig.

Parkering

Inga p-platser finns i direkt anslutning till hallen, men en långtidsparkering finns bara några hundra meter söderut längs Österleden. Norr om hallen finns en betalparkering och österut finns det möjlighet att parkera i smågatorna. Här gäller datumparkering.

Servering

Matmöjligheter finns på området.

Städning

I hallen finns soptunnor tillgängliga under hela mässan där skräp kan kastas. Efter att montern tömts på söndagen ska varje utställare se till att allt skräp tas bort från montern.

Tipsrunda

Under mässan kommer besökarna att kunna delta i en tipsrunda där frågorna sitter i montrarna. Om ni är intresserade av att delta med en fråga i er monter kontakta monteransvarig, antalet frågor är begränsat.

Uppvärmning

Både hall och tält har uppvärmning

Utställarband

Utställarbanden hämtas ut personligen i entrén. Montrarna på 5kvm samt designstråket berättigar till två utställarband och övriga montrar till fyra utställarband. Extra utställarband kan beställas i samband med bokning av montern till en kostnad av 80 kr exkl. moms. Banden beställs senast 170224.

Alla utställare som vistas i lokalerna måste bära utställarband. Om personalen byts ut lämnas bandet in i entrén så att avlösande kollega kan hämta ut bandet där. Banden gäller endast för de som jobbar i företagets monter. 

Workshop-tält

Utställare har möjlighet att anmäla sig till workshop-tältet där man kan praktiskt visa upp en  produkt eller tjänst man tillhandahåller. Besökarna kan här få prova eller vara delaktig i aktiviteten. Antalet tillfällen är begränsade och en timme ingår i monterhyran. Önskas fler timmar, kontakta bokningsansvarig för vidare info. Även företag som inte har en monter kan utnyttja den här möjligheten till en kostnad av 500 kr för en timme.

Öppettider för utställare

Fredag: 17-20 eller enligt överenskommelse

Lördag: 07-16

Söndag 09-20

Kontakta oss

Ansvariga

Ystad Mässa & Event Ek.

Kontaktpersoner

Bokningsansvarig:

Paula Mogensen 0722-331711

boka@rumohus.se

Lokal-/Monteransvarig:

Kristina Nielsen 0709-503586

kristina@3kubik.se

Möbel-/Utrustningsansvarig:

Paul Andersson 0709-146623

info@roomexpo.se

Monterutrustning

Montrar från Stadionmässan

Möbler från RoomExpo