info@rumohus.se
Jennygatan 6 i Ystad
Instagram Feed
Search
Om oss – Rum&Hus
fade
3289
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-3289,eltd-core-1.0,averly-ver-1.0,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Om oss

Historia

Tanken med en villamässa har funnits i arrangörsgruppen under många år innan första mässan ägde rum 2015. En önskan att visa upp vad företagen i sydöstra Skåne har att erbjuda har varit stor. Det mesta man behöver finns här, oavsett om det är produkter eller tjänster, men ett behov fanns för en arena där företag och konsumenter kunde mötas.

Redan från början var det viktigt att mässan skulle kunna mäta sig med t.ex. Stora Villamässan i Malmö när det gäller montermaterial, föreläsare och service till utställarna. Arrangörsgruppen har hela tiden arbetat ideellt så att så mycket som möjligt av intäkterna ska kunna gå till att arrangera en proffsig mässa.

Efter mässan 2015 bildades Ystad Mässa & Event ekonomisk förening för att underlätta hanteringen. Arrangörsgruppen bildade en styrelse som därefter har fortsatt att arbeta hårt för att bygga upp och utöka mässan.

Mässan 2015 hölls i Surbrunnsparken och blev en stor succé. Tyvärr fanns inte utrymme för alla företag som ville ställa ut och det beslutades därför att mässan behövde en större lokal. Styrelsen tycker att det är viktigt att mässan ska ligga så centralt som möjligt så att det blir tillgängligt för alla som vill besöka den. Man ska inte behöva ha bil för att kunna ta sig dit, därför blev Bollen ett mycket bra alternativ.

Styrelsen

Paul Andersson, säljare

Nathalie Stridsberg (ordförande), trädgårdsingenjör

Susanna Fägersten, inredningsarkitekt

Kristina Nielsen, scenograf och konstruktör

Ellinor Portinson, designer och produktutvecklare

Paula Mogensen, fastighetsmäklare

Lennart Orvarsson, copywriter, skribent och journalist

Kontakt

Mejladress: info@rumohus.se

Vid bokning av monter, se fliken ”För utställare”